VAIHTOEHTOINEN SÄNGYNPÄÄTY

Olen pitkään haaveillut sellaisesta rautaisesta sängynpäädystä. Kirppareita on tullut kierreltyä ja kiviä ja kantoja käännteltyä, mutta eihän sieltä sellaista ole löytynyt. Kun muutimme uuteen asuntoon, päätin, että tähän makuuhuoneeseen on saatava sängynpääty petiä kehystämään. Millainen? No, aivan sama! Vuosien etsimisen jälkeen en jaksa sellaista rautaista sängynpäätyä enää etsiä ja odottaa.

Ajatuksissa oli ostaa vaneria ja päällystää se patjalla ja kankaalla. Vaneria kyllä ostettiin, mutta se päällystäminen jäi. Kun olimme saaneet vanerin ihmeen kaupalla tuotua pikku-Mesen kyydillä kotiin,
ja näin sen seinää vasten, heräsi ajatus, jos sille ei tekisikään mitään. Sehän näyttää noin todella kivalta! Tämä naturelli sängynpääty ei ole ihan sitä mitä alunperin olin suunnitellut, mutta joskus ne parhaimmat ideat syntyvätkin vahingossa. :)8 viestiä:

 1. Kiitos Johanna! Oon kyllä tykästynyt tuohon vaneriin! :)

  VastaaPoista
 2. Aikas magee juuri tuollaisena tuo sängynpääty... ei se aina kaipaa muuta:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Frida! Samaa mielipuolta olen! :)

  VastaaPoista
 4. Vaneri viehättää minuakin, ja helposti tykästynkin juttuihin joita paljon näkee lehdissä ja blogeissa. Silmän pitää ikäänkuin tottua ensin.. Sama kävi mustavalkoisuuden ja timanttimuotojen kanssa..
  Aivan ihana blogi sinulla! Täällä on jotain piristävää ja persoonallista:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Bianca Bernard kommentistasi! Minulla ihan sama juttu, tykästyn juttuihin, joita näkee lehdissä, blogeissa tai Pinterestissä, mutta jotkin uudet jutut tarvitsevat hieman sulattelua, jopa vuoden verran. Siksi joskus tulenkin "trendeissä myöhässä", mutta minua tämä ei haittaa tippaakaan. Oikein aurinkoista sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Ihana sängynpääty! Millaista vaneria tämä onkaan ja onko jotenkin käsitelty? Entäpä kiinnitittekö seinään vai sänkyyn?

  VastaaPoista
 7. Hei Stella ja kiitos kommentista! Vaneri (9mm) on käsittelemätöntä koivua. Sitä ei ole kiinnitetty mihinkään vaan se on tiukasti puristuksissa sängyn ja seinän välissä. Toimii ja pysyy paikoillaan!

  VastaaPoista