KASARI VASTAAN YSÄRI

Kiitos aurinko, kun tulit takaisin! "Iso-Arskan" innoittamana kaivoin kaapista esiin käyttämättömät
supervalkoiset (mutta kohta ei niin valkoiset) Converset. Mietin pitkään ostaisinko nämä "Chuck Norrisit", joista minulle tulee eittämättä mieleen "ihana" 80-luku (vaikka ensimmäiset Conssit valmistettiinkin vuosikymmeniä aikaisemmin) vai hieman ysärihenkeä hehkuvat Palladiumit. All Stars-popot voittivat, sillä Palladiumit muistuttivat omasta mielestä liikaa karseita ysärikenkiä, kuten Caterpillareita tai maihareita. Ehkä ensi keväänä olen jo kasvanut noihin supertrendikkäisiin Palladiumeihin, ja sellaiset löytyy myös minunkin jaloista.

Meidän makkarin sängynpäädyn tila toimii ahtaana pukeutumistilana ja väärinpäin käännetty kori istuimena ja vaatteiden säilytyspaikkana. Päivän käytössä olleita suht puhtaita vaatteita ei aina viitsi pistää pesukoneeseen tai tunkea vaatekaappiin, joka tuoksuu Omolta tai Arielilta, joten pitäähän niidenkin jossain lojua seuraavaa päivää varten - mieluummin rennosti "rahin" päällä kuin turhan rennosti lattialla. ;)

Monien muiden sisustajien tavoin, olen tänä keväänä ottanut sisustukseen vaikutteita Marokosta. Lattialla oleva H&M Home:n matto henkii tätä tällä hetkellä trendikästä maata, joka sopii hyvin meidän tämän hetkiseen b&w-sisustukseen. Myöskin Malene Birgerin laukun kuviot mätsäävät tähän mattoon, joten varmasti tämän maton ansiosta, Birger varastaa tuon päivän käytössä olleiden vaatteiden säilytyspaikan. ;)
9 viestiä:

 1. Ihanalta näyttää ja oot saanu loihdittua kauniin makkarin. Pääseekö kylään joku päivä? Kutsua odotellessa;)?

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja kuule nuo Converset on varmasti ihan yhtä in kun Palladiumitkin. Mä myin kaikki omani pois ihan vaan sikisi kun ei mahtunut enää raskauksien jälkeen jalkaan:)

  VastaaPoista
 3. Vau, mitkä tossut ja ihanalta näyttää kaikki!

  VastaaPoista
 4. Kiitos JohannaL kommentistasi ja oikein levollista sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 5. Maria: Hassusti kyllä on menny noi sun kommentit ihan ohi - kiitti Blogger! ;) Joo, pitkään aprikoin Conversen tossujen ja Palladiumien välillä, ja ainakin vielä noi Conssit näyttivät enemmän multa. Ei ollu tarkoitus haukkua Palladiumeja, mut se mielikuva johon yhdistän ne, esti mua ostamasta niitä vaikka nätit kengät nekin on - siis kengänpohjasta ja -kärjestä tuli mieleen maiharit? Todellakin nähdään, sovitaan päivä ja aika privaatisti! ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Laura ihastuttavasta kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa siltä, että alat tulla niin vanhaksi, ettet enää kykene muuttumaan muodin mukana. Converset on aika 2007...

  VastaaPoista
 8. Ehkä. Tai ehkä omasta mielestä Conssit pysyy ikuisesti jonkinlaisina klassikkoina. Tykkään muotoilusta ja mukavuudesta. Jotkut jopa keräilee näitä. Aika hyvä menestystarina kengillä, jotka nousivat maineeseen joskus 10-luvulla... ;)

  VastaaPoista