PÖLKYSTÄ PÖYDÄKSI

Täytyyhän nyt metsurin tyttärellä yksi puunkanto olla! Olen himoinnut jo kauan tällaista pölkkypöytää, ja nyt vihdoin sain toteutettua tämän(kin) projektin. Tämä puupökkelö on majaillut meidän kylppärissä kuivumassa joitain viikkoja. Nyt se on maalipinnan myötä löytänyt oikean osoitteensa sängyn vierestä. Vielä pitäisi viritellä viereen jonkinnäköinen yövalotsydeemi. Pieni haisu on siitäkin, millainen se tulee olemaan..
4 viestiä:

 1. Hieno! Meillä oli sama ajatus jokusia aikoja sitten, mutta jäi tekemättä!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Maria! :) Joo, ajattelin vielä toisenkin pölkyn tuohon viereen hommata, mutta näin talvella se on vähän vaikeempaa. Katotaan jääkö hankkimatta..

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen suunnitellut samanlaista. Miten sait kuoren pois pölkystä? Olen alkutekijöissä tosiaan, pölkky on pihalla ja into tehdä. Suolavedessä voisi kuulema liottaa ja sitten irrottaa kuoren, mutta kokemusta ei ole. Puutyökaluja en osaa käyttää...

  VastaaPoista
 4. Hei! Valitettavasti en osaa vastata kuoriongelmaan. Sain tämän pölkyn ilman kuorta, joten minun oli helppoa tuunata tästä pöytä itselleni. Toivottavasti löydät jostain ratkaisun pulmaasi tai uskallat kokeilla sitä suolavettä. Kannattaisiko sitä vaikka kokeilla jollain toisella puunpalasella?

  VastaaPoista

 
Gadgetissa oli virhe