RAIKAS LAUKKUTUULAHDUS

Maaliskuun ensimmäinen, JIPPII! Nyt se kevät on virallisesti almanakan mukaan alkanut, vaikka ulkona se on jo pitkään ollutkin olemassa.

Tämmöinen By Malene Birger-laukku nököttää meidän eteisen tuolilla. Birgerin vaalea kuviollinen kassi sopii erinomaisen hyvin kevääseen. Ja tuo kuviointi, joka on enemmän kuin ajan hermoilla. Minä, joka siis pidän Louis Vuittonia kaikkien laukkujen jumalana, olen sitä mieltä, että tässä on uusi raikas vaihtoehto Luikkarin laukulle (vertaa esim. tähän). Anteeksi LV! ;)

Kävimme muutama päivä takaperin Porissa katsomassa, että mitä sieltä Porin kirppareilta löytyy. No, löytyihän sieltä ja vaikka ja mitä. Tuon kultaisen kehyksen lisäksi, uuden kodin meiltä sai valkoinen puinen tuoli. Olen pitkään kiertänyt kirppareita ja etsinyt ruokapöydän ympärille tuoleja. Mitä erilaisempia, sen parempi. Toivoisin, että meidän pöydässä sopisi istumaan useampikin kaveri, kun tällä hetkellä tilaa on vain yhdelle ystävälle.

Jos sinulla lojuu nurkassa vanha ja yksinäinen tuolivanhus, jonka jalat vielä kantaa, ja joka asustaa Pirkanmaan alueella, niin pistähän sähköistä postia: onecrafternoon@gmail.com

4 viestiä:

  1. Aivan ihana laukku kyllä!!! Ja juuri tuo kuvio ❤

    VastaaPoista
  2. Jenni, eikö vain! Ihan mahtava kuvio! Pakko saada tätä tuoteperhettä lisää! ;) Kiitos kommentista muuten ja aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
  3. JohannaL, I know! Suosittelen! Tämä ehkä kevään kaunein kassi! :)

    VastaaPoista