KYLPYHUONEESTA PÄIVÄÄ!

Tykkään todella paljon tästä uudesta mustavalkoisesta ja kompaktista suihkuhuoneestamme. Siellä onkin tullut vietettyä paljon aikaa, ja varmasti aikanaan vesilasku todistaa sen!

Tyylikäs lasiovi erottaa märkätilan muusta tilasta. Näin ollen ei tarvitse ripustaa suihkuverhoa, joka kuitenkin olisi vain tiellä ja tarttuisi ihoon kiinni.

En ole koskaan ollut saunan ylin ystävä, kunnes nyt. Meillä on ehkä maailman ihanin sauna (siitä kuvia myöhemmin). Vaikka parhaat löylyt tulevat puusaunassa, ei tämä sähkökiukaalla varusteltu sauna jää kauas unelmahöyryistä. Täytyykin panostaa sen sisustamiseen, jotta siellä viihtyisi vielä pidempään. ;)

Kylpyhuoneeseen on tullut osteltua ties mitä uutta mustavalkoista tarpeellista tavaraa. Nuo DAY Birger et Mikkelsenin pussukat ovat ihan mahtavat säilytyspaikat kosmetiikkatuotteille. Pussukoiden materiaali on meikkitahraystävällinen ja musta väri sopii hyvin niin meikeille kuin mustavalkoiseen kylppäriinkin. Huoh, tämä merkki on pullollaan muitakin ihania tuotteita, mitä mielellään kotiuttaisi. Täytyykin ihan hokea mielessään: "malttia, malttia!", ettei mene ja tilaa puotia ja rahapussiaan tyhjäksi. ;) Jos ette usko, niin katsokaa vaikka täältä!
11 viestiä:

 1. Oi, oi, oi kuinka kaunista... ja niin ihania kuvia. Tuo maalattu pölkky kruunaa kaiken. Aurinkoista perjantaita sinulle

  VastaaPoista
 2. Frida, kiitos oikein paljon! Minunkin mielestä tuo pölkky sopii kylppäriin todella mainiosti! Ihanaa perjantaita ja viikonloppua sinne takaisin! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista, niin ihana tuo valkoinen pölkky. Oikein mukavaa viikonoppua!

  VastaaPoista
 4. Minna, kiitos! Ja kiitos, kun heitit kommentilla, arvostan! On niin paljon mielenkiintoisempaa kirjotella, kun saa kaikua teksteihin/kuviin. Huippua viikonloppusta! :)

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä hyvältä ja raikkaalta! Ja tuo pölkky, ihana! Mistä olet btw löytänyt tuon Riverdalen pesuaineen? Tahtoo tuollaisen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marja! Tykkään myös pölkystä tooodella paljon! Riverdalen saippuan löysin Kantriinasta. :)

  VastaaPoista
 7. Hieno idea tuo puupölkky ja tyylikkäältä näyttää muutenkin! Meidän kylppärissä amme vie puolet huoneen koosta ja sen edestä sitä käytetäänkin. Saunasta haaveilen, mutta onpahan joku houkutus lähteä kuntosalille ainakin kerran viikossa ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos BB! :) Minä taasen haaveilen siitä ammeesta, vaihdetaanko? ;)

  VastaaPoista