VANHASSA VARA PAREMPI?

Rikkinäinen pinnatuoli ja syöpynyt peili. Kuulostaa hyvältä, otan ne! Nämä kaksi vanhusta löysin viikonloppuna, kun innostuin pitkästä aikaa kiertelemään kirppareita. Taas yksi tuolitulokas ruokapöydän ääreen. Istuin vaatii hieman fiksailua, mutta eiköhän siitä kestävä tuoli aikaiseksi saada. Hapettunutta peilipintaa olen etsiskellyt pitkään. En tiedä mikä siinä kiehtoo, kun peili on ns. viottunut. Minusta nuo läiskät on kauniita. 

Aina, kun tulee ostaneeksi kotiin jotain hieman antiikkisempaa, tulee ristiriitainen olo: kaipaa kotiin äkkiä jotain modernia! Tasapainoilua kahden (tai useammankin) eri tyylin välillä. Sitä tulee puntaroitua mielessä, onko koti nyt liian romanttinen taikka moderni tai onko tavaraa liikaa. Jatkuvaa pähkäilyä, argh... Kuulostaako tutulta? 5 viestiä:

  1. Aivan ihania kuvia sinulla. Ja peili on kaunis. Itsekin taistelen kyseisen ongelman kanssa usein, ettei mene romanttisuuden puolelle liikaa :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Sitä kun ei ole puhtaasti yhden tyylisuunnan kannattaja, niin joutuu tasapainoilemaan ja varsinkin, kun asuu miehen kanssa, jolla on oma tyylinsä. Mutta "sekoitettu sisustus" on mun mielestä paljon mielenkiintoisempi, kun jokin tietty puhdas sisustustyyli.

    VastaaPoista
  3. Kiitos sinulle Minttu! :) Ihailen blogiasi!

    VastaaPoista