KARKITON KESÄKUU

Herkkulakko alkoi pari päivää sitten! Tarkoitus olisi lakkoilla sinne heinäkuun alkuun asti, kunnes otamme siivet allemme ja lennämme Italiaan lomailemaan. En ole koskaan ollut, saatikka kokeillut herkkulakkoa, joten tämä voi olla meikäläiselle hyvin helppoa tai vaikeaa - veikkaan sitä jälkimmäistä. ;) Onneksi tässä lakossa on mukana joukko päättäväisiä ihmisiä, joten voimme tukea toinen toisiamme. 

Päätin, että jos ja kun tulee sellainen makeahimotuskohtaus ja käsi hamuaa sinne karkkihyllylle, ostan tilalle mansikoita ja mustikoita tai kukkakimpun ja nautin sen makeasta tuoksusta! Nyt parina ensimmäisenä päivänä ei ole vielä tullut heikkoa tilannetta (ehei, en minä niin helppo ole!): kelluvat kynttilät kaipasivat kavereita akvaarioonsa ja nämä pionit on ostettu ihan tarkoituksella. ;)
4 viestiä:

 1. Hieno päätös! Minä olen aloittanut karkkilakon lukuisia kertoja, mutta pitkälle ne eivät ole kestäneet kiitos itsekurin puutteen. Minä kokeilin tätä(http://thebernardandbianca.blogspot.fi/2014/02/raakasuklaa.html?m=1) pahimpaan himotukseen:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Täytyypä kokeilla joku pvä! :) Ajattelin, että tämän kuukauden jälkeen voisi toivottaa tervetulleeksi uuden elämäntavan: napostella nameja vain pari kertaa kuussa. Olo on virkeämpi, kun ei mässäile niin paljon herkkuja ja mahakin pysyy terveenä - minulla menee vatsa tosi helposti sekaisin erilaisista keinotekoisista herkuista.

  VastaaPoista
 3. Hei! Minäkin olen kokeillut joskus, mutta en kauaa. Kiinnostaisi kuulla sitten oliko vaikutukset millaiset, yleisvointiin ja painoonkin.:)

  VastaaPoista
 4. Juu, täytyy yrittää muistaa raportoida tänne! Nyt ainakin fiilis on paljon parempi: on energiaa enempi eikä maha reistaile. Mutta eihän tässä ole kuin viikko kulunut. Toivottavasti tippuisi muutama kilo. :)

  VastaaPoista

 
Gadgetissa oli virhe