KUN MIES SAAPUI MERILTÄ

Mies oli viikonlopun äijäreissulla kansainvälisillä vesillä, kun minä tapasin kotikulmien ystäviäni ja kolusin kirppareita. Välillä tekee hyvää olla erossa ja tehdä omia juttuja, mutta pakko myöntää, oli niin outoa nukkua yksin maxisängyssä, kun on tottunut siihen, että vieressä tuhisee toinenkin. Miekkonen oli itse valinnut laivatuliaisen minulle, enkä ymmärrä, miten hän oli osannut valita juuri sellaiset korvikset, jotka sointuvat hyvin vihkisormukseeni! Välillä nuo kaksilahkeiset osaavat yllättää!

Eh, oma "yllätykseni" miehelle oli, kun olin ostanut kirpparilta muutaman huonekalun ja pistänyt asuntoa uuteen loistoon. Tämän tiedon saadessaan tekstivietsitse, mies oli miettinyt, käyköhän kotiavain enää. :D Mitäpäs jätti vaimon viikonlopuksi kotiin ja antoi luvan ravata anopin kanssa kirppareilla. ;)

P.s. Liitutaulutarrakin löytyi! Päädyin leikkaamaan siitä ympyrän sulakekaapin oveen. On ainakin helpompi kirjoittaa siihen, kun ei ole raamit tiellä. Welcome home, hun - jos vielä tunnistat tämän omaksi kodiksi!
2 viestiä:

  1. Ihanalta näyttää. Ja ihana mies kun osasi ostaa sulle korvikset :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3 Juu, aika ylläripylläri ne korvikset!

    VastaaPoista

 
Gadgetissa oli virhe