VETOA NAHKAAN

Pinterestin inspiroivasta maailmasta löytyy vaikka mitä tuunailun arvoista, kuten nämä DIY-nahkavetimet. Eipähän näytä Ikean Malm-lipasto enää niin tylsältä, kun se sai kylkeensä vetimet.

Jälleen kerran hyvin edullinen tuunaushomma kyseessä! Vetimissä käytetty keinonahka maksoi Eurokankaassa vain 3 euroa metriltä. Nahkaa ei tarvinnut ostaa kuin sellainen 15cm:n pala, joten eipä jäänyt paljoa hintaa uudelle ilmeelle.

Alunperin olin suunnitellut vetimistä hyvin vaaleat. Koska haluamaani luonnonväristä parkkinahkaa ei ollut kangaskaupassa saatavilla (olisi varmaan pitänyt sinne suutarille suunnata), päädyin ostamaan ne kaikki muut mahdolliset nahat mitä oli valikoimassa. 

Mallailun ja mietinnän jälkeen valkkasin ostamistani nahoista vetimien lopulliseksi väriksi sen kaikista tummimman sävyn. Nyt kun nämä lähes mustat vetimet ovat kultaisilla ruuveilla tiukasti kiinni vetolaatikoissa,  näyttävät ne ihan yhtä hyviltä kuin miltä vaaleat olisivat näyttäneet - koko ajan lähemmäs sitä iloisen mustavalkoista sisustusmaailmaa.
4 viestiä:

 1. Hienot! Ystäväni teki samanmoiset itseasiassa samanlaiseen kaappiin myös:)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, tosi kiva idea. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Maria, kiitti! Juu, tää idea tuntuu levinneen aika moneen kotiin - ei ihme, hieno idea! :)

  VastaaPoista
 4. Johanna, kiitos paljon! Kyllä tuli nyt särmää tähänkin "tylsään" lipastoon. :)

  VastaaPoista