POLYNESIAN CULTURAL CENTER

Viimeisenä päivänä Oahun saarella vierailimme Polynesian Cultural Centerissä. Paikka oli erittäin vaikuttava kaikkine rakennettuine Polynesian saarineen. Jokainen kylä tarjosi omalle kulttuurilleen tyypillistä tekemistä. Vieraat saivat esimerkiksi opetella kiipeämään palmuun tai veistää ja heittää keihästä. Kiersimme näitä olkihökkeli-kyliä niin jalkaisin kuin vesiteitse kanootilla. Kanoottiajelun jälkeen posket olivat kipeinä nauramisesta, koska kuskimme ja oppaamme oli varsinainen koomikko.

Olimme myös varanneet PCC:ltä buffet-illallisen. Yllätykseksemme kaksi ihanaa ukulele-naista tulivat laulamaan meille Elviksen Can't Help Falling in Love With You-kappaleen. Kuinka rrromanttista!

Illan päätteeksi menimme katsomaan Ha Breath of Life-tanssiesityksen, joka (yllätys, yllätys) oli huikea kokemus! Kauniita maisemia, upeita tanssiesityksiä, eksoottista ruokaa ja sydämellisiä ihmisiä = PCC! 
4 viestiä:

 1. Moikka! Olemme myös lähdössä pian Hawajille, matkatkin varattu jo. Enää "ohjelman" suunnittelua. Törmäsin IHANAAN blogiisi ja sain PALJON tietoa Hawaijista. Kiitos! Olemme kiinnostuneet menemään myös tuonne Polynesian Cultural Centeriin. Miten hankitte liput? Onko paikan päällä Hawajilla alennuskuponkeja? Entä mikä paketti kannattaa varata niin että buffetti sisältyy?

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kiitos kommentista! :) Ette voineet parempaa paikkaa valita! Hawaii on ihan unelma! <3 Me hommattiin PCC:lle liput täältä: http://www.polynesia.com/packages/index.html#.UQQb3B3ZaUI

  Sieltä tuo $70 maksava Admission & Evening Show Budget Friendly-paketti. Siihen sisältyy buffetti ja show. Kaduilla on tosiaan semmosia pisteitä, joissa on paljon erilaisia lehtiä ja niissä alekuponkeja. Kantsii selailla niitä ruokatarjouksia! :) Oikein ihanaa ja seikkailuntäyteistä matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis vastauksestasi :)
   Olemme tulossa L.A:n kautta takaisin ja meillä on n.10 tunnin ventta siellä. Osaatko sanoa, voiko kentältä poistua muutamaksi tunniksi? Ei kyllä millään viitsis odotella niin kauaa :D Ja ois kiva käydä hiuka tutustuu Losiin...

   Poista
 3. Super pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! En mä näkis mitään estettä sille, etteikö vois poistua kentältä muutamiks tunneiks.. :)

  VastaaPoista