KEVÄTKUULUMISET

Pitkittyneen talven aikaansaama inspiraation puute on kiusannut minua viime kuukausina ja olen pitkään miettinyt blogini kohtaloa: jatkaako sen kirjoittamista vai ei? Kannattaako kirjoittaa blogia, 
jos päivittelee sitä pari kertaa kuussa, jos silloinkaan? Mitä järkeä tässä kaikessa on?

Valmistujaisjuhlieni jälkeen päätin kuitenkin vielä yrittää (kun kerran uuden läppärin sain lahjaksi;) 
elvyttää blogini uudestaan eloon. Kevätsiivousvimman iskiessä ajattelin karsia blogistani vanhoja kirjoituksia ja aloittaa kirjoittelun ja kuvaamisen "puhtaalta pöydältä" - samalla etsien uutta ideaa ja lookkia blogilleni.

Olen ajatellut muokkaavani tästä sivustosta ns. kuvapankin, jonne tallennan ottamiani kuvia ja itse tekstiosuus ehkä karsiutuisi pelkkään otsikkoon. Katsotaan mihin suuntaan blogi kehittyy...5 viestiä:

 1. Täällä ollaankin odoteltu sinua takaisin blogi maailmaan!: )

  VastaaPoista
 2. Jatka ihmeessä, sulla on niin ihania kuvia ja juttuja:)

  VastaaPoista
 3. Jatka ihmeessä, sulla on niin mielettömän hienoja kuvia!!!

  VastaaPoista
 4. Moi Iiris! En ole ennen kommentoinut, mutta nyt kommentoin sanomalla että sulla on tosi inspiroiva blogi, oma tyyli ja kauniit kuvat. Mua ei ole ollenkaan haitannut vaikka blogaustahti on harvempikin - pitäähän sitä ihmisen elääkin ;) Itselläkin on aika uusi blogi, jota päivittelen aika harvakseltaan, eikä se ehkä ole sisällöltään ihan vielä sellainen kuin haluaisin. Mutta olen yrittänyt olla ottamatta siitä paineita, tekemällä kai sitä oppii ;) Mutta tiedän siis kysymykset joiden kanssa painit! Joka tapauksessa, jatkat näin tai uudistetulla tyylillä, ihana että jatkat!

  VastaaPoista
 5. Kata: Kiva kuulla! :D

  Maria: Ihana! Kiitos kannustuksesta! :)

  Vivi: Kiva, kun laitoit kommenttia! Kiitos kannustavista ja viisaista sanoistasi! :) En tiedä mikä identtiteettikriisi on iskenyt tämän blogin suhteen, mutta eiköhän sen yli päästä! Aurinkoista kevään jatkoe ja kesän odotusta sinulle!

  VastaaPoista