RUUSUPUUTARHASSA

Kävimme myöhään eilen illalla heittämässä (pinkkiä!) mölkkyä pienellä kaveriporukalla Arboretumin ruusupuutarhassa. Puutarha on niin lumoavan kaunis  puistoalue kaikkine ruusulajikkeineen, että suosittelen käymään siellä, mikäli joku ei ole siellä koskaan piipahtanut!

Oli ihana palata paikkaan, jossa otimme melkein vuosi sitten hääkuvamme. Muistan, kuinka eräällä puistonpenkillä istui vanha mummo hoitajansa kanssa, ja kuinka vanhus oli iloinen siitä, että kerkesi vanhoilla päivillään näkemään vielä yhden morsiamen. Tämän vieraan mummon hymy ja onnentoivotus ovat jääneet sydämeeni, ja muistelen tapausta vieläkin hyvin lämmöllä.

Kävellessäni ja kuvaillessani ruusupensaiden keskellä, huokailin itsekseni ja unelmoin, että olisipa meilläkin joskus yhtä loistelias miniversio tästä puutarhasta - meidän takapihan ruusu kun ei nähnyt tätä kesää;). Löysimme pensaiden juurilta tippuneita ruusuja, joista muutama persikkainen/vaaleanpunainen yksilö (oman takapihan hortensiatertun kanssa) päätyi vanhaa mukia koristamaan.
9 viestiä:

 1. En ole kerennyt kommentoimaan, mutta ihastellut kyllä näitä sun viimesimpiä postauksia! Upeita kuvia!:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos Veera!! Ihailen myös sun kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis tämä sinun blogisi, Iiris <3 Kuvaat hienosti!

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi tänään ja olen myyty! ♥

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä edellisenkin Jonnan kanssa! Aivan ihana blogi <3 Liityn lukijakuntaasi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille Jonnat! Tervetuloa! :)

  VastaaPoista