RUOHOMUNA

Pääsiäinen ei ole minulle pelkästään keväinen "tipu-ja pupujuhla", vaan se on minulle henkilökohtaisesti tärkeä kristillinen juhla. 

Rakastan pääsiäiskoristelua ja juhlakoristelua yleensäkin, mutta tänä vuonna en kuitenkaan jaksanut alkaa maalailemaan pääsiäismunia, vaan koristelin munat hyvin simppelisti  rairuohoin. :)

9 viestiä:

 1. Tosi kauniita pääsiäismunia ja ihana keksintö tuo ruohon istuttaminen munankuoreen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Nuo "ruohomunat" on kyllä aika veikeitä :) Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. IHANA! Hyvää pääsiäistä sulle Iiris! :)

  VastaaPoista
 4. maailman ihanin iiris!etin sun blogia nimellä risu!anteeks :D miten teidän pääsiäinen on menny?lähetättekö vähän mämmiä keniaan ? täällä olis ikävä!

  VastaaPoista
 5. Hei! Ihania ideoita! Sulla on mahtavia juttuja muutenkin. Lisäsin nämä linkkilistaani parhaista pääsiäisideoista, toivottavasti on sulle ok: http://blog-atelier.blogspot.com/2012/04/happy-easter.html Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Hei Vivi, kiitos kommentista ja linkkilisäyksestä! En ollenkaan pistä pahaksi, päinvastoin! Toivottavasti sinulla on ollut rentouttava pääsiäinen! :)

  VastaaPoista
 7. Susanna: Ihanaa myöhästynyttä pääsiäistä sinulle! Toivottavasti sait paljon suklaamunia! :)

  VastaaPoista
 8. Kiki: Täällä on pääsiäinen sujunut teitä ikävöiden! ;) Toivottavasti kaikki on hyvin siellä päässä! :)

  VastaaPoista
 9. Hei Vivi, kiitos kommentista ja linkkilisäyksestä! En ollenkaan pistä pahaksi, päinvastoin! Toivottavasti sinulla on ollut rentouttava pääsiäinen! :)

  VastaaPoista